30. aug. 2022 - 10:57

Uhyggeligt knivstikkeri til fest: Nu har dommer taltGREVE: En person var mandag morgen i livsfare og en anden såret efter en 31-årig mand havde stukket dem med en kniv – nu har gerningsmanden været for en dommer

Under et grundlovsforhør mandag eftermiddag varetægtsfængslede en dommer en 31-årig mand, der angiveligt skulle stå bag et knivstikkeri til en fest i Bøgehegnet i Greve i de tidlige morgentimer mandag.

”Den 31-årige mand er blevet varetægtsfængslet frem til den 22. september og er sigtet for forsøg på manddrab og for grov vold ved at have stukket og snittet en 27-årig mand og en 29-årig mand,” fortæller kommunikationsmedarbejder Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi til Presse-fotos.dk og tilføjer:

”Den 29-årige er blevet stukket i låret og i venstre side af overkroppen, han var i livsfare, men er ikke længere i kritisk tilstand, den 27-årige mand blev snittet i overkroppen og kom ikke i livsfare.”

Det var en intern strid til festen, der udviklede sig til det livsfarlige overfald. Midt- og Vestsjællands Politi er endnu ikke bekendt med den præcise relation mellem gerningsmand og forurettede.

SE OGSÅ: KNIVSTIKKERI I GREVE: EN ANHOLDT – TO PÅ SYGEHUSET