04. okt. 2022 - 8:20

Uheld på begge retninger af motorvej: Lange køer i morgentrafikkenArkivfoto

Der er tirsdag morgen sket to færdselsuheld på Østjyske Motorvej i begge retninger cirka samme sted på motorvejen – derfor er der lige nu tiltagende kø

Tirsdag morgen klokken 08.00 melder P4 Trafik, at der er sket et uheld i nordgående og i sydgående retning på Østjyske Motorvej.

Første uheld skete på motorvejen fra Horsens mod Vejle mellem 58 Hedensted og 59 Hornstrup. Politi og redning er på plads ved uheldet, hvor man har spærret venstre spor. I skrivende stund trækker uheldet meget kø i morgentrafikken.

Kort efter første uheld skete så et andet uheld på Østjyske Motorvej fra Vejle mod Horsens mellem Motorvejskryds Vejle og 59 Hornstrup cirka samme sted som det første uheld i den anden retning. Her er politi og redning netop ankommet til stedet. Det er endnu ikke oplyst, hvordan politiet vil afspærre motorvejen i denne retning. Der er dog allerede begyndende kø – derfor skal man som bilist forvente ekstra rejsetid.

Presse-fotos.dk er ikke bekendt med tilstanden på de implicerede personer i uheldene.

OPDATERING KLOKKEN 08.30:

Det bliver nu oplyst, at Østjyske Motorvej mellem Motorvejskryds Vejle og 59 Hornstrup er blevet helt spærret, da politi og redning arbejder på stedet. Trafikken bliver i stedet ledt forbi via fra- og tilkørsel 59 Hornstrup. Det skaber naturligvis massiv kø.

OPDATERING KLOKKEN 09.27:

Det oplyses nu, at alle vejbaner er ryddet og åbne.