03. nov. 2023 - 9:28

Motorvej spærret efter uheld: Trafikken bliver ledt fra ved afkørselDer er fredag morgen sket et uheld på Vestmotorvejen omkring Ringsted, der giver meget kraftig kø, og som betyder, at trafikken nu bliver ledt fra motorvejen ved Ringsted N.

Bilister, der kører mod København, kan derefter benytte landevejen til Roskilde. Men også det vil tage tid, fordi Roskildevej er spærret på grund af vejarbejde i Benløse-krydset.

Vejdirektoratet skriver på trafikinfo.dk:

“E20 fra Halsskov mod Ringsted mellem Rasteplads Tuelsø og <36> Ringsted N. Uheld, Vejen er spærret.”

P4 Trafik skrev i første omgang på X (det tidligere Twitter):

“Uheld på E20 Vestmotorvejen mod Køge/København ved 36 Ringsted N. Højre spor er spærret. Pas på opbremsninger og kortvarig kø.”

Senere lød det:

“Der er nu kortvarigt spærret ved uheldet ved 36 Ringsted N. Trafikken bliver ledt fra ved Ringsted N. Husk, at Roskildevej mod Benløsekrydset er spærret pga. vejarbejde og at lastbiler over 3,7 mtr. ikke kan passere under jernbanebroen ved Fjællebro på rute 150.”

Pressemedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, Charlotte Tornquist, siger til presse-fotos.dk:

“Uheldet skete ved, at en 70-årig kvinde mistet herredømmet over sin bil og kørte ind i autoværnet. Hun er kørt til kontrol på sygehuset, men hun er umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. En ladvogn har fjernet vragrester fra kørebanen. Der er nu åbnet for trafikken igen.”