10. okt. 2022 - 9:44

Udrykning: Mand smider brændende batteri fra altanEn mand fra Tårnby vågnede mandag morgen ved, at hans el-løbehjul lavede sære lyde. Efter kort tid selvantændte løbehjulet og panikken bredte sig i lejligheden på Tårnbypark Alle . Den unge mand nåede dårligt at reagere før batteriet til el-løbehjulet antændte.

OPDATERING: EL-LØBEHJUL BRØD I BRAND I LEJLIGHED – MAND KØRT PÅ RIGSHOSPITALET

Det fortæller han til Presse-fotos.dks udsendte på stedet.

Da røgen begyndte at brede sig i lejligheden greb den unge mand fat i batteriet, løb ud på sin altan og kastede det brændende batteri ud på græsplænen foran.

Nede på græsplænen stod heldigvis en gårdmand, der også reagerede hurtigt og kastede vand på batteriet, mens andre beboere ringede efter brandvæsnet. Gårdmanden fik slukket branden, og brandvæsnet kunne derfor undersøge, om der var tale om fare på stedet.

Der var ingen der kom til skade ved hændelsen, men der var røg inde i lejligheden, da brandvæsnet nåede frem. Den unge mand var uskadt, men var kulsort i hovedet da han kom ned og grinede af hele situationen sammen med gårdmanden, fortæller Presse-fotos.dks udsendte på Tårnbypark Alle