11. aug. 2022 - 11:14

Tyrkiske fans inden FCK-slag: Lad os undgå dette her!Tirsdag mødes FCK og tyrkiske Trabzonspor i en kamp om at komme med i Champions League. Og for de tyrkiske fans i Danmark er det vigtigt at undgå, at det går på samme måde, som det gjorde, da FCK mødte Brøndby i søndags.

Ved den lejlighed blev otte mennesker anholdt, og der var ballade både på og uden for Parken i København, hvor opgøret mellem ærkerivalerne blev spillet (det kan du læse mere om ved at klikke HER).

Trabzonspor er tyrkiske mestre, og de har en del fans, der bor i Danmark.

“Så bliver det ikke vildere! Tyrkiske mestre Trabzonspor møder de danske mestre F.C København. Trabzonspor sammen med Cornelius og FCK står ansigt til ansigt, når Trabzonspor gæster F.C København d.16.08.2022 i Parken, hvor kampen starter kl. 21:00,” skriver Trabzonspor Danmark til presse-fotos.dk

LÆS OGSÅ: 25-årig tvang FCK-fan til at tage trøje af: Nu er han fængslet

“I den forbindelse er planen for dagen følgende: Mødested: Rådhuspladsen Dag: Tirsdag Tidspunkt: 16:00 I flok og SAMMEN bevæger vi os fra Rådhuspladsen og til Parken. I den forbindelse har vi også et inderligt ønske om, at FCK fan gruppen har lyst til at mødes med os på Rådhuspladsen, hvor vi hånd i hånd og ryg mod ryg SAMMEN bevæger os til Parken, hvor ordene solidaritet, sammenhold og glæde er ordene for dagen,” lyder det videre.

” Sammen holder vi nemlig dagen kørende og en ubeskrivelig dag er alle os I vente! Mange hilsener Trabzonspor Danmark.”

På banen bliver der for FCK-fansene et gensyn med klubbens tidligere topscorer, Andreas Cornelius, der nu spiller for Trabzonspor, og som i sidste sæson blev topscorer i ligaen.

Andreas Cornelius har to gange tidligere prøvet at spille i Parken med FCK som modstander.

Først gang var i 2018, da han spillede for italienske Atalanta. Her endte han med at brænde det afgørende spark i straffesparkskonkurrencen i kvalifikationskampene om at komme i Europa Leagues gruppespil.

Anden gang var i selvsamme gruppespil, hvor Andreas Cornelius i mellemtiden var skiftet til Bordeaux i Frankrig. Her vandt holdene en gang hver.

Denne gang gælder det altså kvalifikationen til Champions Leagues gruppespil, som FCK tidligere har kvalificeret sig til i 2006, 2010, 2013 og 2016.

Også den tidligere Brøndby-spiller, Jens Stryger Larsen, spiller nu for Trabzonspor.

FCK vil som forsvarende danske mestre tirsdag kæmpe for at få et godt udgangspunkt inden returkampen i det nordlige Tyrkiet, som afvikles onsdag 24. august.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER