TV 2-deltager dømt i retten: Gik amok

En deltager i et populært TV 2-program er blevet kendt skyldig i vold i retten. Det er sket, efter han bed en dørmand

Det får ikke konsekvenser for en af deltagerne i den kommende sæson af Kærlighed hvor kragerne vender, at han kort forinden optagelserne gik amok under en bytur for deltagerne i programmet.

Her tissede han ifølge retten på gulvet på en natklub i Odense og kom i den forbindelse i karambolage med en dørmand, som han bed i armen.

Der er tale om den 32-årige webudvikler Anders Ingwersen.

Episoden skete kort inden optagelserne under en bytur sammen med de tre andre mandlige deltagere i programmet, hvor formålet var, at de skulle rystes sammen.

Det skriver TV 2.

Til trods for Anders Ingwersens voldelige handlinger og hans dom i retten forbliver den 32-årige mand i programmet, fastslår mediet.

“Man er ikke per automatik diskvalificeret fra at deltage i et TV 2-program, fordi man har gjort noget strafbart. Men det er klart, at vi har taget individuelt stilling til det i dette tilfælde, hvor Anders endnu ikke har udstået sin fulde straf,” siger TV 2 programredaktør Mads Volck og tilføjer:

“For os er det afgørende, at Anders angrer, at han helt åbent og ærligt har inddraget os i sit livs største fejltagelse, og at han i øvrigt ikke er tidligere straffet.”

Selv forklarer Anders Ingwersen, at han kun husker den pågældende aften i glimt, og at han endte med at blive ‘godt fuld’.

Han var ifølge dommen meget udadreagerende og råbte op, inden dørmændene lagde ham ned.

“De smider mig ned på jorden. Jeg føler mig klemt og bliver lagt i benlås. Det gør ondt på mig, og jeg reagerer ved at prøve at komme fri, hvor jeg ender med at bide en dørmand i armen,” fortalte Anders Ingwersen selv i den forbindelse.

Episoden skete den 12. august 2023, mens han blev dømt den 22. november.

Anders Ingwersen blev straffet med 20 dages betinget fængsel og et nattelivsforbud i tre måneder.