Turist fundet død

En 74-årig, hollandsk mand, som i sidste uge blev meldt savnet, er nu fundet død. Han blev fundet med ansigtet liggende nedad i en grøft

Det skriver det internationale nyhedsbureau AP.

Det var sidste søndag, at den hollandske turist blev meldt savnet på den græske ø Samos, hvor mange danskere hvert eneste år valfarter til.

Turisten vendte ikke tilbage til sit hotel, efter han var gået på vandretur i den stegende hede, der i disse dage rammer Grækenland.

Ifølge vidner gik den 74-årige mand med stort besvær.

Det var en drone, der tidligt lørdag morgen fandt den døde hollænder på Samos. Hans lig blev fundet i en grøft omkring 300 meter fra det sted, hvor han sidst blev set.

Liget lå med ansigtet nedad, da det blev fundet.

Den seneste tid er flere turister enten meldt savnet eller døde under vandreture i Grækenland. Det skyldes de høje temperaturer.

I sidste uge blev den kendte britiske TV-læge Dr. Michael Mosley fundet død på øen Symi.

De græske myndigheder leder fortsat efter fire andre personer, der er meldt savnet.

Det drejer sig om to franske turister på 73 år og 64 år, der er forsvundet på Sikinos. De forlod deres hoteller for at mødes, men siden har ingen set dem.

Derudover er en 70-årig amerikaner forsvundet på øen Mathraki, og en 59-årig turist er forsvundet på øen Amorgos. De har også vandret i den store hedebølge.

I nat er der sket en anden voldsom hændelse på Amager, hvor en 29-årig læge er blevet stukket med kniv flere gange. En mand er i forbindelse med episoden blevet anholdt og sigtet for at have forsøgt at dræbe lægen.

Illustrationsfoto