05. dec. 2022 - 8:43

Truede med ‘pistol’ under privat bilhandel – massiv politi udrykningARKIVFOTO

Politiet rykkede søndag talstærkt ud til en privat bilhandel i Nordjylland, da den ene part trak en mulig pistol under handlen

Under en privat bilhandel i Aabybro søndag eftermiddag trak den ene part en pistollignende genstand og truede den anden part.

Da anmeldelsen indløb til Nordjyllands Politi, blev en større mængde patruljer sendt ud til stedet, hvor man kunne konstatere, at to mænd, der var involveret i handlen på den ene side – og havde trukket den mulige pistol – var stukket af til fods.

Forholdsvis hurtigt kunne betjentene dog ud for beskrivelser fra forurettede konstatere, at der var tale om en pistolattrap og ikke et funktionsdygtigt våben, det fortæller vagtchef Poul Fastergaard fra Nordjyllands Politi til Nordjyske.

Søndag aften kunne politiet så skride til anholdelse af en af de mistænkte mænd.

”Jeg kan sige, at vi har én anholdt og er bekendt med, hvem den anden gerningsmand er,” oplyste Poul Fastergaard i den forbindelse til Nordjyske.

SE OGSÅ: MORGENTRAFIKKEN UDFORDRET: UHELD GIVER LANG KØ PÅ MOTORVEJEN

Mandag morgen har politiet anholdt den anden mistænkte gerningsmand.

Nu skal Anklagemyndigheden tage stilling til, om der er grundlag for at fremstille de to mænd i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.ANDRE LÆSER OGSÅ