Tre timer for sent: høster rædselsfulde anmeldelser

Illustrationsfoto

I næsten tre timer måtte publikum i Royal Arena på Amager vente på, at rapstjernen Nicki Minaj kom på scenen for at give den danske optræden på sin “Pink Friday 2”-turné.

Og det var ikke umiddelbart ventetiden værd, lyder det fra anmeldere.

Ekstra Bladets musikanmelder Thomas Treo, som giver koncerten to ud af seks stjerner, skriver, at “det var helt blæst”.

– Da Nicki Minaj omsider tonede frem i Royal Arena, begyndte hun med “I’m the Best” (jeg er den bedste, engelsk, red.). Det er muligt, der er noget, hun er den bedste til, men det er ikke at give koncerter, skriver Ekstra Bladet.

Treo erkender, at rapstjernen af og til leverede, men at bundniveauet generelt var lavt.

– Det meste af hendes gakkede sæt var dog uden for skiven. Særligt den “oprigtige” ballade “Fallin 4 U” faldt fatalt igennem i et smagløst og forrykt freakshow blottet for flow.

Hos B.T. giver avisens anmelder, Kristian Dam Nygaard, koncerten én ud af seks stjerner.

– Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft lyst til at forlade Royal Arena før tid. Nicki Minaj gav tirsdag aften en katastrofal dårlig koncert i Royal Arena, og det startede allerede ved opvarmningen.

Ifølge Kristian Dam Nygaard gik Nicki Minaj på scenen klokken 22.53 – 2 timer og 53 minutter senere end planlagt koncertstart.

– Selv om Nicki Minaj altså havde valgt at holde sit publikum hen i et par timer, så spildte hun alligevel alt for meget tid på langsommelige tøjskift, der efterhånden slog koncerten mere og mere ihjel, skriver Kristian Dam Nygaard.

Nicki Minaj spiller onsdag aften i den svenske hovedstad, Stockholm.

Læs også: Folk forlod arenaen i raseri