02. nov. 2023 - 15:54

Tre teenagere anholdt for groft overfaldsrøveri på ChristianiaDe tre teenagere sigtets desuden for at have truet to personer og frarøve dem værdigenstande i samme område

Københavns Politi har anholdt tre unge mænd på henholdsvis 15, 16 og 19 år for at have udsat en 25-årig mand for grov vold på Christiania.

Annonce

Det skriver Københavns Politi i et opslag på X.

Københavns Politi oplyser til Ritzau, at offeret efterfølgende var svært tilskadekommen.

Episoden skal have udspillet sig i løbet af natten til den 7. oktober. Torsdag blev de unge mænd anholdt på forskellige adresser i København.

De tre er også sigtet for senere samme nat at have truet to andre unge til at udlevere deres værdigenstande. Det er angiveligt sket i samme område.

Annonce

I politiets opslag lyder det, at anholdelserne sker “efter en omfattende efterforskning”.

– Både overfaldet og truslerne er to grove og alvorlige sager, som vi har arbejdet meget med i efterforskningen. Det er på den baggrund, at vi har fundet frem til de tre unge, som vi i dag har anholdt, uddyber politikommissær fra Københavns Politi Poul Hansen.

– Vi mistænker dem for først at have tildelt en 25-årig mand flere slag og spark og lidt senere på natten at have truet to andre unge til at udlevere deres værdigenstande.

De tre personer vil fredag blive fremstillet i grundlovsforhør.

Annonce

Københavns Politi fortæller desuden til Ritzau, at det endnu er for tidligt at svare på, hvorvidt sagen kan være banderelateret eller relateret til salg af stoffer.

/ritzau/ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER