18. nov. 2020 - 6:49

To dræbt af skud – en i kritisk tilstandTirsdag aften blev tre personer ramt af skud ved en dagligvarebutik i Kalundborg. Her er hvad vi ved onsdag morgen.
Tirsdag aften klokken 18.12 modtog Midt- og Vestsjællands politi et alarmopkald om skyderi i Kalundborg. På Nørre alle foran dagligvarebutikken ‘Meny’ var tre yngre mænd blevet ramt af skud.
Hvad der lignede en iskold likvidering på åben gade en hverdagsaften, havde ved politiets ankomst allerede kostet en ung mand livet. Han lå død på gaden.
De to øvrige unge mænd var begge i kritisk tilstand. Onsdag morgen døde den ene af de to unge mænd, så der nu er to døde i skuddramaet.

Politi i Kalundborg tirsdag aften.
Politi i Kalundborg tirsdag aften.

Flere redningskøretøjer og helikopter afsendes.

Annonce

Flere ambulancer afsendes straks fra alarmcentralen mod Kalundborg. Hurtigt derefter rekvireres ligeledes en lægehelikopter.

Politiet bevogter Slagelse sygehus efter skyderiet

Brændende bil på Eskebjergvej i Kalundborg fundet efter skyderi.

Klikken 18.26, kort tid efter skyderiet blev en brændende varevogn fundet på Eskebjergvej i Kalundborg, ganske tæt på Nørre Alle, hvor likvideringerne fandt sted.

Udbrændt varevogn på Eskebjergvej i Kalundborg.

Politiets teknikere arbejdede sammen med øvrigt politi og beredskab på Nørre Alle og i områderne omkring frem til klokken cirka 04.00 onsdag morgen, hvor brandvæsenet i Kalundborg blev rekvireret til spuling af blod fra parkeringsplads.

Annonce

Billeder fra stedet kan indikere at likvideringen fandt netop på parkeringspladsen, hvor en hvid varevogn ses med skudhul i siden af bilen.

Skudhul i varevognen
Tungt bevæbnet politi i Kalundborg natten til onsdag

Natten igennem har politiet bevogtet og afspærret Engvej i Kalundborg. Præcis indenfor afspærringen holdt en udenlandsk registreret hvid Audi – om bilen kan kobles til skyderiet er uvist.

Audi på udenlandske plader på Engvej i Kalundborg
Politiet bevogter en hvid Audi med udenlandske nummerplader i Kalundborg

Efter skyderiet blev flere områder i Kalundborg afspærret mens politi og teknikere arbejdede på stedet.

Politiet udtaler til DR.dk onsdag morgen, at man ikke mener at de afdøde og den sårede mand er fra lokalområdet, men at de muligvis er fra den københavnske Vestegn.

AnnonceANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER