Tre kvinder i livsfare efter brutalt overfald: Politiet jagter denne mand

Tre kvinder blev tirsdag aften fundet med livstruende skader i en bolig i London-forstaden Bushey.

Kort efter døde kvinderne, og politiet efterlyser nu 26-årige Kyle Clifford.

Han sættes i forbindelse med sagen, der efterforskes som et tredobbelt drab, skriver politiet i Hertfordshire i en pressemeddelelse.

– Dette er en utroligt svær hændelse for ofrenes familier, og vi beder om, at deres privatliv bliver respekteret, mens de bearbejder det, der er sket, siger politiinspektør Rob Hall i meddelelsen.

De tre kvinder formodes at være i familie med hinanden.

Det fremgår ikke, om der er en relation mellem dem og Kyle Clifford.

(Artiklen fortsætter under billedet)

– Mens vi stadig er på et tidligt stadie i efterforskningen, leder vi aktivt efter Kyle Clifford, som vi tror kan være i Hertfordshire og det nordlige London.

– På grund af sagens alvorlige karakter vil jeg bede enhver, der ved, hvor han er, om at kontakte politiet med det samme, siger politiinspektøren videre.

Der er ifølge politiet en risiko for, at Kyle Clifford er bevæbnet, og derfor opfordres borgere til ikke at henvende sig til ham, hvis de møder ham.

Politiet oplyser ikke, hvilken type skader kvinderne blev fundet med, og hvad der fik politiet til at rykke ud til adressen i Bushey.

En talsperson for ambulancetjenesten i det østlige England fortæller til det britiske medie Sky News, at tjenesten modtog anmeldelsen om sagen omkring klokken 19 lokal tid tirsdag.

Derefter blev tre ambulancer, en akutlægebil og to ambulancehelikoptere sendt ud til adressen i Bushey. Men det lykkedes altså ikke at redde de tre kvinders liv.

Politiets efterforskning fortsætter på stedet de kommende dage.

Bushey, der har cirka 28.000 indbyggere, ligger cirka 20 kilometer fra den britiske hovedstads centrum.