Tre biler bragede sammen: 29-årig anholdt og hans hjem ransaget

En 29-årig mand blev tirsdag morgen anholdt og hans hjem ransaget, efter han var involveret i et færdselsuheld kort forinden

I alt tre biler var impliceret i et færdselsuheld tirsdag morgen klokken 08.07 på Molsvej i Rønde på Djursland.

Her var en 29-årig mand kommet kørende med en 32-årig kvindelig medpassager, da han af uvisse årsager trak over i modsatte vejbane og ramte en bil ført af en 59-årig mand.

Efter første påkørsel ramte den 29-årige også en anden bil ført af en 51-årig mand.

Politi-, brand- og redningsmandskab ankom kort efter til stedet, hvor den 29-årige mand blev anholdt.

‘Han blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer. Efterfølgende blodprøve skal nu fastslå, om føreren var påvirket under kørslen,’ lyder det fra Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Den 29-årig fører havde samtidig ikke noget gyldigt kørekort og blev fundet i besiddelse af nogle receptpligtige piller, som han er blevet sigtet for at besidde.

Den 32-årige kvindelig medpassager blev også visiteret af politiet efter uheldet, hvor hun blev fundet i besiddelse af receptpligtige piller, et par joints og nogle få gram hash. Derfor blev hun sigtet for besiddelse af stoffer, oplyser politiet.

Senere på dagen foretog Østjyllands Politi en ransagning af den 29-årige mands bopæl. Her blev der fundet nogle gram MDMA og nogle ketogan-piller, der blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Samtlige biler blev under færdselsuheldet kraftigt beskadiget, men ingen personer kom alvorligt til skade.

SE OGSÅ: VOLDTOG, DRÆBTE OG PARTEREDE MIA I MINDST 231 DELE