Tre anholdt for voldsomt overfald i Aalborg

Tre personer er onsdag blevet anholdt i en sag om en voldsepisode i det østlige Aalborg, hvor et offer blandt andet blev stukket flere gange ballen med en spids genstand, mens han blev sparket og slået, da han lå ned på jorden

Tre mænd i alderen 23, 27 og 34 år fremstilles onsdag formiddag i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg.

Her er de sigtet for i forening at have begået kvalificeret vold kort efter midnat natten til tirsdag på Pontoppidanstræde i Aalborg.

Her kom den 23-årige og den 34-årige kørende i bil, da de henvendte sig til en 24-årig mand, som efter en kort meningsudveksling fik et knytnæveslag i ansigtet.

De to formodede gerningsmænd kørte efter episoden væk fra stedet.

SE OGSÅ: 23-ÅRIG MAND DRÆBT I ULYKKE

Det 24-årige offer ringede efter overfaldet til en 22-årig kammerat, der kort efter ankom til gerningsstedet.

Efterfølgende vendte de to formodede gerningsmænd retur med en tredje mand.

De tre havde en kort meningsudveksling med den 22-årige, hvorefter han blev slået flere gange i hovedet med knytnæve og faldt til jorden.

Her blev han slået og sparket gentagende gange på kroppen og i hovedet, ligesom han blev stukket tre gange i ballen men en skarp genstand.

De nu tre formodede gerningsmænd flygtede efterfølgende fra stedet, men er altdå i går blevet anholdt og i dag fremstillet i grundlovsforhør.

”Der er ikke noget der tyder på, at voldsepisoderne relaterer til øvrige konflikter i det kriminelle miljø. Der er umiddelbart tale om ualmindelig grov gadevold, og vi håber at den videre efterforskning, kan klarlægge de nærmere omstændigheder omkring årsagen til voldshandlingerne,” siger efterforskningsleder Kenneth Rodam.

Presse-fotos.dk følger sagen …