Togkaos: Først blev kabel overgravet – nu er DSB’s hjemmeside nede

Tommerup Station er en af de mange stationer, hvor pendlerne kommer til at vente i længere tid. SNEEN HAR LAGT SIG SOM EN DYNE OVER FYN

Det er ikke kun på motorvejen, at trafikanterne skal lægge forlænget rejsetid ind i planerne, når de skal til skole eller arbejde.

Et overgravet kabel har gjort, at der ikke er nogen tog mellem Odense og Fredericia. DSB havde planer om at sætte togbusser ind, men det har ikke været muligt at få dem frem til den planlagte tid. Nu forventes det, at der vil være togbusser til pendlerne klokken 9.30, som vil køre fra Odense Banegård og Fredericia Station.

“Vi kan desværre ikke få leveret de nødvendige togbusser”, skriver DSB i et tweet klokken 06.36.

LIGE NU LÆSER ANDRE: SNEEN HAR LAGT SIG SOM EN DYNE OVER FYN

OPDATERING: GODT NYT TIL PENDLERNE:

Hjemmeside er nede

Pendlerne er også udfordret, når de skal orientere sig om, hvordan situationen udvikler sig med de aflyste regionaltog. DSB’s hjemmeside har nemlig lidt et nedbrud torsdag morgen, som gør det umuligt at komme ind på hjemmesiden for at få den seneste trafikmelding fra DSB.

Derfor henviser DSB til, at de rejsende benytter sig rejseplanen i stedet.

Mellem Korsør og Roskilde kan pendlerne også regne med, at de vil blive forsinket. Her er der forsinkelser og aflysninger på grund af et overgravet kabel ved Slagelse.

Opdateres…