Tog kolliderer med kabinescooter på jernbaneoverskæring

Tirsdag eftermiddag er der sket et uheld på jernbaneoverskæring i Tvis ved Holstebro, hvor en kabinescooter er blevet smadret da den er blevet ramt af et tog.

Vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi fortæller, at føreren ikke er kommet slemt til skade, da han nåede at stige ud og komme i sikkerhed inden sammenstødet.

“Føreren kører over overskæringen, men kabinescooteren sætter sig fast, før han når helt over. Da han forsøger at komme væk, lukker bommene, og han er nødt til at hoppe ud og komme i sikkerhed”, fortæller vagtchefen.

Brandvæsen, politi og en ambulance er ankommet til stedet, hvor føreren af kabinescooteren er blevet tilset. Da toget ramte kabinescooteren med stor kraft, resulterede det i, at vragdele fløj gennem luften. Føreren er blevet ramt af vragdelene, og derfor er det nødvendigt at undersøge skaderne, som senere viste sig at være mindre alvorlige.

Passagererne i toget er blevet hentet af en bus, som kører dem til nærmeste station, så de kan komme videre, men togtrafikken på strækningen står stille.

LIGE NU LÆSER ANDRE: KVINDE LØSLADT – TO MÆND BAG TREMMER I SAG OM ROCKER-DRAB

“Vi skal have nogen til at komme ud og kigge på toget, som vi regner med kan komme videre inden for kort tid”, fortæller vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Brandvæsnet har drysset ‘kattegrus’ ud på ulykkesstedet, og regner med at returnere til stationen indenfor kort tid.

Lokoføreren er også uskadt, men kommer ikke til at køre videre, da det er normal procedure, at man tilkalder en ny fører efter et uheld.