05. dec. 2023 - 10:52

To piger på vej hjem fra skole kontaktet af voksne mændPolitiet har modtaget to anmeldelser fra to forskellige hændelser i henholdsvis Køge og Lejre på Sjælland.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

I det ene tilfælde stoppede bilen ved siden af en ung pige på 14 år, hvor manden i bilen spurgte, om pige vil have en tur ind til byen. Pigen reagerede dog hurtigt og løb ind i haven, hvorefter bilisten gassede op og kørte fra stedet.

Manden beskrives som værende i 30’erne og med mørkt, slidt tøj. Politiet har indtil videre ikke noget bud på, hvorfor manden kontaktede pigen.

I det andet tilfælde, som fandt sted på Emilievej i Køge, blev en ni-årig pige kontaktet af en voksen mand. Pigen var på vej hjem fra SFO da manden greb fat i hende og sagde nogle ‘ukvemsord’ til hende. Pigen fik vristet sig fri fra manden og løb tilbage til skolen.

Politiet formoder, at der er tale om uligevægtig person.

“Manden beskrives som ca 40 år gammel, 180 cm høj, brun i huden og med langt, sort hår med dreadlocks. Han havde mørkt fuldskæg og sort neglelak. Han talte dansk og var iført beige hue, jakke med røde, gule og hvide striber samt camouflagebukser”, skriver politiet i døgnrapporten.

Arkivfoto