21. dec. 2021 - 11:00

To personer anholdt i sag om Nørrebro-drabKøbenhavns Politi oplyser tirsdag i en pressemeddelelse, at de mandag har anholdt to mænd, som begge er 20 år, og sigtet dem for medvirken til drab, drabsforsøg og våbenbesiddelse. Begge fremstilles i grundlovsforhør senere tirsdag.

To mænd blev mandag formiddag anholdt af Københavns Politi og sigtet for at have spillet en afgørende rolle i drabet på en 27-årig mand ved Nørrebrogade torsdag den 2. december. De er sigtet for medvirken til drab, drabsforsøg og våbenbesiddelse. Politiet ransagede tre lokationer i samme forbindelse. 

De to mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret tirsdag den 21. december. Af hensyn til den fortsatte efterforskning vil Københavns Politi begære om lukkede døre ved grundlovsforhøret. 

To mænd er i forvejen anholdt og sigtet for drabet. De blev anholdt få timer efter drabet fandt sted. De sidder begge varetægtsfængslet. Den 27-årige blev dræbt af skud ved hjørnet af Sorgenfrigade og Nørrebrogade tirsdag den 2. december om eftermiddagen.

”Vi fortsætter vores intensive efterforskning for at få stillet alle ansvarlige for den seneste tids skyderier til ansvar. Samtidig gennemfører nærpolitiet sammen med flere samarbejdspartnere i det kommunale regi en omfattende indsats gennem det forebyggende arbejde for at få lagt låg på konflikterne,” siger ledende politiinspektør og leder af Efterforskningsenheden i Københavns Politi, Poul Kjeldsen. ANDRE LÆSER OGSÅ