To personer anholdt for drabet på Dragør Fort

Københavns Politik har netop meddelt i en pressemeddelelse, at man har anholdt to personer i sagen om drabet på Dragør Fort, som fandt sted søndag aften.

”Vi mener, at de to personer har en forbindelse til drabet, men det er for tidligt at sige, hvorvidt de er identisk med de to personer, som overfaldt den 54-årige. Vores umiddelbare efterforskning viser, at den 54-årige ikke har været et tilfældigt udset offer, men vi efterforsker bredt, og det er også for tidligt at lægge os fast på et motiv,” siger politiinspektør Dannie Rise. 

Der er tale om to mænd på 28 og 31 år, der ifølge Presse-fotos.dks oplysninger er medlemmer af Bandidos.

Politiet rykkede massivt ud til stedet, hvor den 54-årige var blevet brutalt overfaldet og stukket med kniv. Hans liv stod ikke til at redde.

LÆS OGSÅ: 54-ÅRIG MAND DRÆBT I KØBENHAVN

Den mobile politistation er blevet sat op ved Dragør Fort, hvor der også er en del betjente fra nærpolitiet. Her kan man komme forbi og få en snak, hvis man føler sig utryg.

De to anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør mandag formiddag, hvor der vil blive stillet krav om varetægtsfængsling, lyder det i pressemeddelelsen.

OPDATERING:

De to anholdte mænd er ved et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet i 24 dage frem til den 16. februar, oplyser anklagemyndigheden.