19. sep. 2022 - 11:19

To mænd anholdt efter dødsulykke: Kørte muligvis om kap i stjålne bilerTo unge mænd på henholdsvis 17 og 18 år er blevet anholdt i forbindelse med ulykken, som kostede en 60-årig kvinde livet. Kvinden var i bilen med en ældre herre, der kom alvorligt til skade.

Politiet har en teori om, at de to mænd har kørt om kap op til det frontale sammenstød. I den bil, der kolliderede med de to ældre personer, sad den 18-årige. Han kom også slemt til skade, og er lige nu på hospitalet, men han er anholdt.

LÆS OGSÅ: KVINDE DØD I TRAFIKULYKKE: POLITIET EFTERSØGER VIDNER

 “Da vi arbejder med at få klarlagt årsagen, kan vi se, at den bil den 18-årige var kørt i, var stjålet. Vi kan se, at den er stjålet fra Hvidovre-området, siger Midt -og Vestsjællands Politi’s kommunikationsmedarbejder Martin Bjerregaard.

Politiets efterforskning leder dem også frem til den anden bil. Den finder politiet i Køge, og kan se, at den også er stjålet. Politiet anholder herefter den 17-årige.

Ingen af de to mænd har kørekort, og det skal nu vurderes om de skal fremstilles i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling.