21. maj. 2023 - 17:11

To kvinder og et barn hastet på Rigshospitalets traumecenter efter alvorligt uheldFire personer er blevet hastet til hospitalet efter et alvorligt færdselsuheld i Slangerup i Nordsjælland. En kvinde og hendes barn er blandt andet kørt på Rigshospitalets traumecenter

Søndag klokken 14.11 har Nordsjællands Politi fået en anmeldelse om et alvorligt færdselsuheld på Frederiksborgvej i Slangerup.

Annonce

Her er to personbiler kørt sammen, hvilket har resulteret i en større udrykning til stedet.

En kvinde og hendes barn er alvorligt tilskadekommen og er bragt til Rigshospitalets traumecenter. De to sad i samme bil som en mandlig fører, der er bragt til Hillerød Akutafdeling. Manden har fået mindre skader.

En kvinde i den anden bil i uheldet er også blevet kørt til Rigshospitalet med alvorlige kvæstelser.

“Personbilen med den kvindelige fører kommer kørende mod syd på Frederiksborgvej, da hun vil foretage et venstresving ved Hillerødvej nord for Slangerup,” siger vagtchef ved Nordsjællands Politi Christian Illum til B.T..

“Samtidig kommer personbilen med tre passagerer kørende mod syd, og da den første bil overser den anden, sker der et frontalt sammenstød.”

Annonce

Frederiksborgvej er i anledning af oprydningsarbejdet og politiets arbejde på stedet blevet lukket. Klokken 17.00 er politiet endnu ikke kørt fra stedet.

En bilinspektør arbejder blandt andet i området.

SE OGSÅ: STOR KRISE PÅ HAVN: FLERE SVANER VIKLET TÆT IND I FISKESNØRE

OPDTERING:

Annonce

Klokken 18.00 oplyser Nordsjællands Politi, at Frederiksborgvej igen er fuld åben for trafik.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER