To børn og mor dræbt med skud

Politiet har nu færdiggjort en række undersøgelser, der giver nye oplysninger om en frygtelig drabssag

Det var et forfærdelig syn, der mødte politiet, da en mor og hendes to sønner blev fundet skuddræbt i Torpo i Norge tilbage i marts.

Her var den 53-årige Ingunn Slaatten og de to børn 22-årige Sander Slaatten og 18-årig Signe Slaatten blevet skuddræbt, mens de lå og sov.

Siden har politiet foretaget undersøgelser af blandt andet ligene, og nu er der endelig kommet svar på de toksikologiske prøver, som slår fast, at de dræbte ikke havde stoffer i blodet og derfor ikke var bedøvet, da skuddene blev afgivet.

Politiet konkluderer i stedet, at de tre blev dræbt, da de altså sov.

‘Politiet ved, at en af ​​de dræbte sov med ørepropper. Det kunne være en af ​​forklaringerne på, hvorfor den pågældende ikke vågnede af skud. En af de dræbte sov på en etage, og de to andre sov på etagen nedenunder,’ oplyser Sydøst politikreds onsdag i en pressemeddelelse ifølge Dagbladet.

Indtil videre er det politiets klare opfattelse, at manden til Ingunn Slaatten og faren til de to børn er gerningsmanden. Hans navn er Arne Slaaten, og politiet mener altså, at han dræbte sin hustru og sine to børn, inden han dræbte sig selv.

Alle fire blev dræbt med samme våben.

Norsk politi er nu kommet et skridt nærmere det samlede hændelsesforløb, hvilket har været målsætningen fra start.

“Vi vil gerne kunne give de efterladte svar på, hvordan det kunne ske,” har politianklager Ann Irene Mathiassen tidligere fortalt.

53-årige Ingunn Slaatten og de to børn 22-årige Sander Slaatten og 18-årig Signe Slaatten