To anholdt efter knivstikkeri ved kollegie

Stridigheder om en tidligere kæreste har resulteret i et knivstikkeri ved et kollegie i Nykøbing Falster

Flere patruljer fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi blev onsdag aften kaldt ud til kollegiet på Østre Alle i Nykøbing Falser, hvor der var indløbet en anmeldelse om et knivstikkeri.

Her var en 24-årig mand blevet skåret med en kniv – en 18-årig teenager mistænkes at stå bag og er siden blevet anholdt.

‘Det var tilsyneladende en uoverensstemmelse om en tidligere kæreste, der førte til stridighederne, hvor en 24-årig mand fra Nykøbing fik et mindre snitsår over knæet,’ oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i sin døgnrapport.

Den 18-årige mistænkte gerningsmand forsøgte at skjule sig i en busk, men politiet opdagede ham og fik ham anholdt onsdag klokken 17.40.

Han er blevet løsladt efter afhøring, men er stadig sigtet for kvalificeret vold. Han er også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, da politiet i forbindelse med visitation af ham fandt to gram hash.

Politiet overvejer nu, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

En 26-årige mand blev også anholdt på stedet, men er blevet løsladt og er ikke sigtet i sagen.

Onsdag aften meddelte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter, at man havde været til stede omkring kollegiet på Øster Alle i forbindelse med en voldsepisode. Mere kunne politiet på daværende tidspunkt dog ikke uddybe. Men sagen er altså kommet frem i lyset nu

SE OGSÅ: SVØMMEHAL SPÆRRET AF: POLITIET UNDERSØGER MISTÆNKELIGT FORHOLD