Tivoli åbner: Her er programmet

Tivoli åbner fredag dørene for gæster. Foto: Tivoli

Efter flere måneders lang forberedelse åbner Tivoli endelig fredag kl. 11 indgangene for dette års sommersæson.

Tivoli har et lagt et storslået program for åbningsdagen, hvor blandt andet revylegenden Lisbet Dahl, Rikke Bilde, Thomas Eje, og kapelmester James Price, der sammen med Pjerrot, Columbine og Harlekin officielt åbner årets Tivoli sommersæson.  Det sker med en tur Rutschebane, der i år runder 110 år klokken 11:30.

Da påsken er lige rundt om hjørnet, vil der være tusindvis af påskeliljer og duftende hyacintmarker rundt i hele Tivoli.

Det vil være muligt at møde små lam og farvestrålende påskeæg, og Rasmus Klump holder påskefest med vennerne, mens det vil være muligt at deltage i ægge-skattejagter i haveanlægget.

(Artiklen forstætter under billedet)

Foto: Tivoli

Her er åbningsprogrammet

11:00 Tivoli Åbner – Pjerrot åbner porten i Hovedindgangen.

11:00 Dosseringens Vuggestue kører første tur i Linje 8

11:30: Tivolirevyen med Lisbet Dahl og James Price åbner Rutschebanen med første tur

11:00 Æggejagten for hele familien

13:00 Påskeløjer med Rasmus Klump, Plænen

16:00 Repremiere på Dyrene I Hakkebakkeskoven i Glassalen

18:30 Pjerrot vanvittig af kærlighed 20:00  Harlekin Skelet på Pantomimeteatret 20:00 Askepot The Musical

22:00 Tivoli Illuminationer, Tivoli Søen 23:00 Åbningsfyrværkeri

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Tivoli

I marts og maj måned vil der være tilplantet omkring 80.000 tulipaner og 25.000 bundplanter, som matcher hinanden.

Imellem tulipaner og bundplanter vil Påske- og Pinseliljer, Kejserkroner og perlehyacinter indgå som et kompliment i kompositionerne.

Efter løgplanternes afblomstring vil Haven blive tilplantet med et miks af sommerblomster, stauder og græsser med skiftende blomstringstid hen over sommeren.

”Vinteren er brugt på omfattede vedligeholdsarbejde i forlystelseshaven, hvor gæsterne bliver mødt af en nyrenoveret forplads i Hovedindgangen. Vi har i år en række fejringer, som gæsterne kan se frem til. Pantomimeteatret runder i år 150 år, og det betyder, at vi sætter særligt fokus på balletten i år. Gæsterne kan se frem til balletpremieren på Klods-Hans, og så får vi besøg af internationale balletkompagnier. Nye entreprenante restauratører sætter deres præg på forlystelseshaven, og årets klassiske og rytmiske koncerter skal nok give mange anledninger til, at Tivoli bliver rammen for masser af fællesskabsoplevelser. Det er svært ikke at være optimist, men vejret og konjunkturerne er altid ubekendte spillere. Lige nu glæder vi os efter en lang mørk vinter til at åbne indgangene for de mange gæster til påske,” fortæller Tivolis direktør Susanne Koch Mørch.