23. feb. 2022 - 22:04

Timelang politiaktion fortsætter: Stadig til stede på havn i forbindelse med anholdelsePolitiet er stadig til stede på lystbådehavnen i Struer onsdag aften.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

Hold jer væk

Politiet skriver, at de befinder sig på lystbådehavnen i forbindelse med en anholdelse af en mand, som befinder sig på en båd i havnen.

I den anledning beder politiet forsat folk om at holde afstand og følge politiets anvisninger på stedet.

På stedet ses også helikoptere, hvis formål det ikke har været muligt at få oplyst onsdag aften.

Dramaet har varet i timevis

Politiet har igennem hele eftermiddagen været talstærkt til stede i Struer – først i midtbyen og senere på aftenen i området omkring lystbådehavnen.

Kort før klokken 18:00 oplyste politiet, at aktionen, som vedrørte området i midtbyen omkring Struer nærpolitistation, var afsluttet.

Politiet evakuerede i forbindelse med aktionen en restaurant på lystbådehavnen og oplyste på Twitter, at man ikke forventer at evakuere yderligere.

Årsagen til den store og langvarige aktion er ifølge Midt- og Vestjyllands Politi, at en kvinde tidligere onsdag kontaktede politiet og anmeldte, at hun var blevet udsat for trusler på livet. Og det er altså i forbindelse med disse trusler, politiet er rykket talstærkt ud.

Kvinden er uden for livsfare, oplyser Midt og Vestjyllands Politi på Twitter.

Midt- og Vestjyllands Politi skriver på Twitter, at man fra politiets side godt er klar over, at det kan se voldsomt ud, at de er så massivt til stede i et område, men at betjentene er til stede for at undgå, at der opstår en farlig situation.