Tiltalt for at have krænket flere end 40 børn

En 47-årig mand er efter flere måneders varetægtsfængsling blevet tiltalt for et meget stort antal seksuelle krænkelser af mindreårige børn.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse torsdag.

Anklagemyndigheden har udfærdiget anklageskriftet mod den 47-årige og sagen vil efter planen blive domsforhandlet til august.

Flere sigtelser

Manden er tiltalt for seks tilfælde af voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje. Det er sket ved, at den sigtede blandt andet har befølt mindreårige piger på deres kønsdele, mens de sov i hjemmet hos den tiltalte.

Den 47-årige er desuden tiltalt for blufærdighedskrænkelse over for 11 mindreårige piger, hvor den sigtede hævdes at have sendt seksuelle beskeder og billeder til dem over sociale medier, eller er blevet overtalt til at foretage en række krænkende handlinger, som de sendte ham fotos og videoer af. To af pigerne er endnu ikke blevet identificeret.

I en række tilfælde foregav manden over for pigerne at være væsentligt yngre, end han rent faktisk er.

Oveni det, er manden sigtet for blufærdighedskrænkelse over for 31 børn, der er filmet og fotograferet i forskellige situationer, herunder mens de var nøgne eller gik i bad i hjemmet hos tiltalte.

Det er anklagemyndighedens opfattelse, at krænkelserne er sket over en årrække startende fra 2011.

Manden er også tiltalt for besiddelse og videregivelse af film og billeder med børnepornografisk materiale.

Manden har siddet varetægtsfængslet siden 20. april 2021.