28. jan. 2024 - 10:29

Tiltale: 14-årig pige voldtaget af sin chef på restaurant

Illustrationsfoto


En 31-årig mand er blevet tiltalt for voldtægt af en 14-årig pige, som var ansat i en fastfoodforretning, hvor manden var hendes chef. Manden har, ifølge tiltalen, krænket pigens blufærdighed, brugt sin fysiske og psykiske overlegenhed til at kysse hende på munden og berøre hende på både brysterne og i skridtet og for at have voldtaget pigen ‘på forskellige måder’.

Det skriver BT, som har fået aktindsigt i sagen.

Episoden, som manden er tiltalt for, har angiveligt fundet sted i juni sidste år. Den 14-årige pige er blevet spurgt, om ‘hun har set porno før’ og om ‘hun har prøvet at sutte før’

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Efter voldtægten, som angiveligt at fundet sted i butikken, hvor de begge arbejdede, har både pigen og chefen genoptaget arbejdet i en kort stund. Herefter er pigen blevet tvunget til at give den 31-årige mand oralsex, skriver mediet.

Da pigens vagt var slut, har den 31-årige chef, ifølge anklagen, givet den 14-årige pige 150 kroner og bedt hende om at holde alt hemmeligt.

Blot nogle dage efter episoden er manden blevet anholdt og har været i politiets varetægt lige siden.

Sagen kommer for retten på mandag, hvor anklagemyndigheden vil have manden smidt ud af Danmark, da han ikke er dansk statsborger og derfor kan blive sendt hjem til sit mellemøstlige oprindelsesland.