22. aug. 2022 - 17:21

Tilskuer fik hjertestop under FCK-kamp: Han er 24 år – og har det godtDen tilskuer, der fik hjertestop under FCKs Champions League-kamp mod Trabzonspor i sidste uge, er 24 år, og han har det godt efter omstændighederne.

Det skriver FCK på klubbens hjemmeside.

Det så dramatisk ud, og dommer Michael Oliver valgte kortvarigt i første halvleg at afbryde kampen mellem FCK og Trabzonspor i Parken i København, da en mand faldt livløs om på Sektion 12.

LÆS OGSÅ: Stor dramatik i Parken: Tilskuer falder om og bliver hastet til hospitalet

Hele FCKs lægestab kom hen i området, og det lykkedes at redde mandens liv takket være en holdindsats af netop lægestaben, FCK-fans, paramedicinere og ikke mindst det nærliggende Rigshospitalet, som manden blev kørt hen til med ambulance.

Der er tale om en 24-årig mand, og han har det efter omstændighederne godt. Han lå i koma i nogle dage, men han er vågen igen.

LÆS OGSÅ: Flere tyrkiske fans tilbageholdt – og én anholdt efter kampen

“Vi er lettede og glade for, at den unge FCK-fan blev reddet via en stor holdindsats. Det var en voldsom oplevelse for mange, og har man brug for hjælp med at bearbejde det, så anbefaler vi, at man kontakter egen læge,” skriver FCK på hjemmesiden.

Kampen mod de tyrkiske mestre sluttede 2-1 til FCK. Der er returopgør onsdag i det nordlige Tyrkiet, og den samlede vinder kvalificerer sig til Champions Leagues gruppespil.