20. jan. 2023 - 12:28

Tidligere dansk professionel fodboldspiller idømt 13 års fængselDen tidligere fodboldspiller Allan Olsen har fredag fået en lang fængselsstraf for at spille en central rolle i en narkosag om hele 82 kilo hård narko

Københavns Byret har fredag formiddag idømt den tidligere AB-spiller, 49-årige Allan Olsen, en fængselsdom på 13 år.

Det skriver B.T., der har været til stede i retten.

Allan Olsen har erkendt sig skyldig i at spille en central rolle i en narkosag, der indeholder i alt 82 kilo hård narkotika fordelt på kokain og amfetamin.

Allan Olsen har i forening med to andre organiseret narkohandlerne. Retten mente, at det var en skærpende omstændighed, at den 49-årige tidligere Superliga-spiller havde organiseret handlerne i foråret 2020, da han stadig sad på en af Kriminalforsorgens udslusningspensioner, oplyser B.T..

Her sad Allan Olsen, da han var ved at afslutte en tidligere dom på 13 års fængsel for handel med 20 kilo hvid heroin. Den dom fik han af Østre Landsret i 2012.

Det var fra Kriminalforsorgens udslusningspension i Avedøre, at Allan Olsen via et krypteret netværk kaldet EncroChat på kun tre måneder i 2020 handlede med hele 14 kilo kokain og 68 kilo amfetamin.

Allan Olsens dæknavn var ‘Firstcall’.

SE OGSÅ: FIRE KVINDER BLEV TÆSKET AF 40-ÅRIG MAND

To andre er også dømt i sagen. Den ene er 41-årige Søren Louiie Mikkelsen, der har fået 12 års fængsel. Han var i forvejen ved at afsone en tidligere straf på 16 års fængsel for en narkosag. Den anden er 51-årige Thomas Skyum – han er idømt otte års fængsel i sagen.

Alle de tre dømte valgte at modtage dommene.ANDRE LÆSER OGSÅ