Thomas Evers i chok: Mor kørt ned af lastbil

Mandag eftermiddag modtog danseren, Thomas Evers, den skrækkelige nyhed om, at hans mor var blevet ramt af en lastbil da hun kom cyklende i et kryds på Vestegnen. Danseren var på ferie udlandet, men hoppede ombord på det første fly og rejste hjem.

 ‘Vild med dans’-stjernen Thomas Evers Poulsen modtog opkaldet om morens ulykke mens han var på Lanzarote sammen med sin kæreste, da hans telefon ringede og han blev orienteret om, at hans mor var blevet hastet på Rigshospitalet – hun var blevet ramt af en lastbil ved Glostup Storcenter.

Det fortæller danseren på sin Instagram-story.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Thomas Evers sammen med sin mor til præmieren på Matador Musical

‘Min mor blev mandag eftermiddag kørt ned af en lastbil, der absolut ville svinge til højre, selvom drejebanen var spærret og lastbiler slet ikke måtte køre der”, lyder det i opslaget på det sociale medie.

Moren, Jonna, blev hurtigt hjulpet af redningsmandskabet på stedet. Selvom der er tale om alvorlig personskade i forbindelse med påkørslen, kunne det have været meget værre, lyder det fra danseren.

‘Man siger, tiden gør en forskel, men her var det meter, der gjorde det. Vidner siger, at hvis lastbilen havde kørt få meter længere, havde virkeligheden været en helt anden i dag”, skriver Thomas Evers Thomsen.

Redningsmandskabet hastede ud til stedet, hvor man fandt kvinden, der var kommet alvorligt til skade efter påkørslen.

Moren er fortsat indlagt på Rigshospitalet, hvor hun er blevet opereret og kan nu se frem til et år med genoptræning som følge af ulykken.

‘Der var virkelig en, der holdt hånden over hende. Hun har været igennem operation, og nu står den på genoptræning. Beskeden fra lægerne lyder, at der vil gå et år før hun er helt i topform igen. Men tro mig, med hendes stædighed skal hun nok modbevise dette”, lyder det fra danseren.

LÆS OGSÅ: