Tennislegende stopper karrieren

Tennis
Illustrationsfoto: Pixabay.com

En tennislegende har nu officielt lagt tennisstøvlerne på hylden efter et klart nederlag i to sæt under De Olympiske Lege.

Den britiske tennisstjerne, Andy Murray, har officielt indstillet sin karriere. Det stod klart torsdag aften, efter han led et klart nederlag i to sæt med sin doublemakker, Daniel Evans.

Det skriver nyhedsmediet MSN.

Forud for De Olympiske Lege havde tennisstjernen annonceret, at han stopper karrieren efter legene. Den tidligere todobbelte olympiske mester har altså med nederlaget nu endegyldigt sat punktum for en gloværdig karriere.

Andy Murray vandt i sin tid både den olympiske guldmedalje i herresingle i 2012 og 2016 under henholdsvis OL i London og Rio. Det gjorde ham til den eneste tennisspiller i herrerækken, der har vundet back-to-back titler under legene.

Udover to olympiske guldmedaljer nåede den tidligere verdensetter også at få en masse andet hæder i sin karriere. Han kan glæde sig over tre Gram Slam titler, som i tennisregi er det ypperste, man kan vinde.

Han formåede nemlig at vinde to Wimbledon-titler på hjemmebane i 2013 og 2016 samt en enkel US Open-titel på amerikansk grund i 2012. Derudover nåede han yderligere at vinde Davis Cup med Storbritannien, som svarer til landsholdet for tennis.

Selvom Andy Murray har spillet på topplan i mange år, har skader præget hans karriere de seneste år. Særligt hofteskader hæmmede ham.

Murray og Evans table herredoublen med cifrene 2-6, 4-6 til amerikanerne Tommy Paul og Taylor Fritz i kvartfinalen.

Det store fodboldstævne, Vildbjerg Cup, er skudt i gang. Presse-fotos.dk har været til stede og dække den storslåede fodboldfest.