Taylor Swift kommer verdensstjerne til undsætning

Det varmeste navn i popmusikkens verden, Taylor Swift, forsvarer sin kollega, efter hun onsdag har været ude på sociale medier og mane et rygte til jorden.

Popstjernen Taylor Swift er for tiden på alles læber med sin igangværende verdensturné The Eras Tour. Hun har de sidste år taget popscenen med storm med hendes fremtrædende persona, men nu viser det sig, at hun også er i stand til at tage tyren ved hornene og hjælpe kollegaer, der unådigt bliver ramt af beskyldninger.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Arkivfoto.

Taylor Swift er nemlig kommet sin kollega, verdensstjernen Lady Gaga, til undsætning, efter hun på det sociale medie Instagram har set sig nødsaget til at lave en video, der afviser, at hun er gravid.

Det skriver profilen Pop Crave, som er en profil på X, der dækker en bred vifte af kulturstof.

Den entydigt største popstjerne for tiden har nemlig været ude med riven og kritisere rygterne:

‘Kan vi alle sammen være enige om, at det er er påtrængende og uansvarligt at kommentere på en kvindes krop. Gaga skylder ikke nogen en forklaring, og det gør ingen kvinde’, kommenterer Taylor Swift på Lady Gagas videoopslag på Instagram.

Hvad Lady Gaga mener om Taylor Swifts støttende ord vides dog ikke. Hun har nemlig ikke skrevet eller udtalt sig efterfølgende.

En ung kvinde er blevet voldtaget i et tog, og en udenlandsk mand er anholdt. Læs historien her.