Taxa Midt: Lokal Taxioplevelse i Herning, Ikast og Silkeborg

Sådan ser vognene ud.

Taxa Midt, dannet den 1. december 2018, repræsenterer et nyt kapitel i taxiservicen i Herning, Ikast og Silkeborg. Oprindeligt en del af Herning Taxa gik vognmændene fra Ikast og Silkeborg sammen i det nystiftede kørselskontor, og dette markante skift blev fulgt af en navneændring til Taxa Midt.

Foreningen, bestående af 43 selvstændige vognmænd med i alt 53 taxier, er 100% danskejet og opererer i de tre nævnte byer. Med et centralt kørselskontor i Herning Kommune på Sakskøbingvej koordineres aktiviteterne for de 53 taxier, hvoraf 18 er større vogne, der kan rumme mellem 5 og 8 passagerer.

Det bemærkes, at næsten alle vogne har faciliteter til at imødekomme kørestolsbrugere. Foreningen beskæftiger mellem 100-105 fuldtidsansatte, herunder vognmændene, samt yderligere 50-60 deltidsansatte. Ledelsen udgøres af en 5-mands bestyrelse med formanden som daglig leder, dog har covid-19 medført justeringer i den daglige drift.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Vognene kører lige nu med Presse-fotos.dks logo.

Mission og Service hos Taxa Midt

Taxa Midt har klare målsætninger: At sikre, at kunderne altid får en hurtig, venlig og professionel betjening, så de vælger Taxa Midt igen ved næste behov for taxi. Udfordringerne fra covid-19 har dog skabt et ekstra lag kompleksitet i opretholdelsen af dette mål. Bestilling af taxa er gjort enkelt hos Taxa Midt. Kundekontakt kan etableres både via telefon og gennem brugen af deres dedikerede app, der er tilgængelig for brugerne. Uanset om det drejer sig om en tur til lufthavnen, en lægeaftale eller andet, er Taxa Midt klar til at imødekomme kundernes behov i hele lokalområdet.

Brugervenlig Taxabestilling med TaxiToGo App

For at yde en endnu bedre oplevelse har Taxa Midt udviklet en brugervenlig app ved navn TaxiToGo. Denne app muliggør en hurtig bestillingsproces uden behov for at tackle telefonkøer. Det er en innovativ løsning, der sikrer, at en vogn kan ankomme præcist til den ønskede placering. For dem, der foretrækker den traditionelle tilgang, står venligt og imødekommende personale til rådighed via telefon for at bistå med bestillinger.

Bestil Taxa Nu og Sikre Dig Tidlig Levering

Uanset om det er en øjeblikkelig tur eller en planlagt rejse i fremtiden, opfordrer Taxa Midt kunderne til at bestille i god tid for at sikre rettidig transport. Virksomheden er klar til at levere pålidelig og punktlig taxa service i lokalområdet. Alt i alt afspejler Taxa Midt en forpligtelse til at give kunderne den bedst mulige taxioplevelse, fra nem bestilling til komfortabel transport. Kontakt Taxa Midt og oplev den lokale kvalitetsservice næste gang, du har brug for en pålidelig taxi.

LÆS MERE ELLER BESTIL DIN TAXA HER.