Kvinde forsøgt voldtaget i taxa

En udenlandsk taxachauffør er tiltalt for at forsøge at voldtage en taxakunde

En 26-årig mandlig taxachauffør er fredag sat på anklagebænken ved Retten i Aalborg, hvor han er tiltalt for blufærdighedskrænkelse og forsøg på voldtægt af en kvinde, der var kunde i hans taxa.

Det skriver TV2 Nord.

Episoden fandt sted den 29. juli i sommer omkring klokken 04.00 om morgenen, hvor sagens kvindelige offer tog en taxa fra Aalborg og blev bedt om at blive kørt til en adresse i det østlige Aalborg.

Allerede under køreturen begyndte taxachaufføren ifølge anklageskriftet at forlange et blowjob og førte kvindens hånd over sit lem.

I anklageskriftet står der, at chaufføren senere standsede taxaen, hvor han fastholdt kvinden og forsøgte at true sig til sex.

Her kyssede han hende ifølge sagens oplysninger på mund og hals, ligesom han trak hendes bluse ned og slikkede hende på brysterne.

Derefter tog han hende mellem benene og forsøgte at voldtage hende.

SE OGSÅ: ALVORLIG ARBEJDSULYKKE: MAND MAST AF HALV TON HALMBALLE

I anklageskriftet står der, at kvinden efterfølgende fik bluffet sig fri af manden.

Det skete ved at hun gav ham sit telefonnummer og fortalte, at de kunne ringes ved og have sex på et senere tidspunkt. Det betød, at chaufføren lod kvinden forlade taxaen.

Kvinden alarmerede efterfølgende politiet.

Det fremgår ikke af anklageskriftet, som TV 2 Nord har fået aktindsigt i, hvordan taxachaufføren forholder sig til tiltalen.

Anklagemyndigheden vil forsøge at få ham udvist.

Presse-fotos.dk følger sagen …