23. okt. 2022 - 16:14

Tag kandidattest til Folketingsvalget her: Hvem er du mest enig med?Mette Frederiksen tidligere på måneden i Aalborg i forbindelse med sin valgkamp

Der er atter engang tid til Folketingsvalg. Men hvem er det nu lige, du skal sætte krydset ud for? Hvis du endnu ikke er helt sikker, så tag en kandidattest her

Mette Frederiksen trykkede på den helt store valgknap den 5. oktober og besluttede at sende danskerne til stemmeurnerne ved valget, der afholdes den 1. november.

De 179 mandater til Folketinget skal nu igen fordeles rundt mellem de i år 14 opstillede partier.

Blandt de 14 er et hav af håbefulde politikere, der hver især beder til, at lige netop de får et af de eftertragtede mandater, der giver dem adgang til Christiansborg, hvor de store beslutninger bliver taget.

Det er dig som vælger, der bestemmer, hvem af politikerne, der ender med af få en af de 179 pladser i Folketinget.

Det kan i sig selv være svært at finde hoved og hale i, hvem der mener hvad, og hvem man lige skal sætte sit kryds ud for.

SE OGSÅ: ARBEJDSULYKKE: MAND OMKOMMET EFTER FALD FRA HØJT TRÆ VED VILLAVEJ

Derfor har blandt andet det politiske medie Altinget lavet en kandidattest, hvor du kan svare på 25 udsagn og se hvem af de mange politikere, du er mest enig og uenig med. Det kan måske give dig et praj om, hvor du skal sætte lige netop dit kryds.

Tag kandidattesten her.

Inger Støjberg i Aalborg tidligere på måneden i forbindelse med sin valgkamp