1 år siden

Tag gode billeder med den nye iPhone 14 fra Yousee

Foto: Shuttertock

Denne artikel indeholder sponsorerede links og er baseret på annoncørbetalt indhold

Er du en af dem, som stadig er i overvejelsesfasen omkring køb af den nye iPhone 14, så kan det være relevant at læse med her. For selvom forgængerne til den nye iPhone 14-serie tog verden med storm, er der god grund til at være begejstret for de nye og opdaterede modeller. I september 2022 lancerede Apple deres nyeste serie og selvom telefonerne er enormt populære, så kan også du stadig blive den nye ejer af de lækre iPhones. Læs med her.

De 4 nye iPhone 14

De nyeste telefoner fra Apple er iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max. Selvom der er forskelle på alle telefonerne, er der naturligvis også nogle fællesnævnere for dem alle sammen. Blandt andet er der stor mediedækning over den smarte funktion, som hedder ’Crash Detection’.

Denne feature findes på alle modellerne og er en funktion, som kan registrere, hvis der sker en ulykke uden, at der behøver være dækning. Dette er muligt via satellit, hvis man ikke har net. Alle de nye iPhones har desuden hurtig opladning, når der bruges hurtigladere. Alle iPhone 14 modellerne er også udstyret med en Super Retina XDR skærm, som gør at du virkelig kan se dine billeder i en god opløsning. I forhold til pris er iPhone 14 den billigste, hvorefter iPhone 14 Plus er næstdyrest og efterfølgende stiger prisen med iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max.

iPhone 14 og iPhone 14 Plus med gode kamera specs

iPhone 14 har en skærmstørrelse på 6.1” og iPhone 14 Plus, 6.7”. Begge modeller har en HDR skærm og er både vand, støv og stænk afvisende. Faktisk kan de holde til at være på 6 m dybde i max 30 min. Begge telefoner har desuden et 12 MP hovedkamera og et 12MP ultra vidvinkel kamera, samt et hav af spændende kamera specs oveni. På iPhone 14 kan der afspilles op til 20 timers video, ved Iphone 14, er der tale om op til 26 timer.

iPhone 14 Pro of iPhone 14 Pro Max

Disse to modeller er yderligere en opgradering fra de andre to, hvor også kameraerne er mere avancerede. På begge telefoner er der nemlig et 48 MP hovedkamera, samt et 12MP ultra vidvinkel kamera. Størrelsen på disse telefoner er henholdsvis 6.1” og 6.7”, som ved de andre modeller. Derudover er der også 3x optisk zoom, som er bedre end på de andre to modeller.  Disse modeller er desuden både vand, støv og stænk afvisende som de andre i serien. Der kan afspille op til 23 timers video på iPhone 14 Pro, samt op til 29 timer på iPhone 14 Pro Max. 

Køb din nye Iphone 14 hos Yousee

Hos Yousee, kan du få fingrene i de spændende nye iPhones både med og uden abonnement. Du kan blandt andet få en billig iPhone 14 med mobilrabat, når du samtidigt vælger et tilhørende abonnement. Du kan vælge imellem alle fire modeller, alt efter lagerstatus, samt i flere farver. 

Når du bestiller via hjemmesiden, kan du desuden også vælge imellem forskellige abonnementer alt efter, hvad dit behov er i forhold til data blandt andet. Telefonabonnementerne indeholder desuden roaming i hele 48 lande. Med abonnementerne kan du få fra 50GB data og op til fri data. For mere information om produkterne hos Yousee, kan du med fordel læse mere på deres hjemmeside.