19. nov. 2023 - 16:00

Se ‘Tættere på virkeligheden afsnit 3’: Til demonstration på ChristianiaPressefotografer fra Presse-fotos.dk er i tredje afsnit af "Tættere på virkeligheden", til demonstration på Christiania

Tættere på virkeligheden er en serie produceret om Presse-fotos.dk for PresseTV. Serien tager dig med bag kameraet, når vores pressefotografer dækker historier og begivenheder i hele Danmark. Har du ikke set de første to afsnit kan du se dem HER!

Læs herunder nærmere om det tredje afsnits indhold.

En lørdag formiddag bugner indbakken af tip fra vores læsere

En større politiaktion med ambulancer og en akutlægebil er i gang på Amager, og det sender vores fotograf afsted mod Kongelundsvej på øens sydlige del.

Ved ankomst til Kongelunden kommer en reaktionspatrulje susende i modsat retning med udrykning.

“Inde i patruljen sidder to mænd klædt i sort. De er særligt bevæbnet og har en uddannelse i at fange farlige forbrydere, som de normale patruljer ikke har. Det indikerer, at noget har været i gang – eller at noget er i gang,” fortæller vores fotograf.

Han finder kort efter frem til det sted, hvor reaktionspatruljen hastede ud mod.

SE OGSÅ: STOR POLITIUDRYKNING TIL ADRESSE I KØBENHAVN: OMRÅDE ER AFSPÆRRET

Senere sender en besked på vores tiplinje vores fotograf afsted mod Jyllingevej i Vanløse.

Ifølge vores lokale kilde er Jyllingevej afspærret med minestrimmel i begge retning af en større politistyrke.

“Da vi kommer frem, er der gange rigtig en masse politi og afspærring,” siger vores fotograf.

SE OGSÅ: KØBENHAVN: STOR DEMONSTRATION FOR LEGALISERING AF CANNABIS

Udover det dokumenteres også en lovlig anmeldt demonstration på Christiania. Her demonstrerer flere Christianitter for legalisering af hash, i en demo der går hele vejen fra Christiania’s indgang til Christiansborg.

Se med bag kameraet, når Presse-fotos.dk i ‘Tættere på virkeligheden’-afsnit tre giver et unikt indblik i, hvordan vores pressefotografer arbejder i pressede situationer på gaden i København.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER