16. nov. 2023 - 12:00

Se ‘Tættere på virkeligheden’ afsnit 1: På jagt i det københavnske nattelivTættere på virkeligheden er en serie produceret om Presse-fotos.dk for PresseTV. Serien tager dig med bag kameraet, når vores pressefotografer dækker historier og begivenheder i hele Danmark. I denne artikel kan du se første afsnit, hvor Mathias Øgendal dækker det københavnske natteliv. Du kan se andet afsnit lige HER!

Læs herunder nærmere om første afsnits indhold.

Ved ankomst til gerningsstedet på Kajerød Vænge i Birkerød finder politiet en blødende mand. Han er i livsfare og bliver i al hast sendt til hospitalet i en ambulance.

Manden er hårdt kvæstet efter at være blevet stukket ned kort forinden.

Meldingen om knivstikkeriet sender også vores pressefotograf mod Birkerød – da han ankommer har politiet afspærret et større område og er i gang med at foretage tekniske undersøgelser.

“Selv om jeg faktisk kommer lidt senere derop end andre fotografer, da vi undervejs gjorde et stop ved en brand i Gladsaxe, lykkedes det alligevel at finde vej bagom gerningsstedet, der gav unikke billeder, som de andre fotografer ikke havde,” siger fotograf Mathias Øgendal.

LÆS OGSÅ: KNIVSTIKKERI I BIRKERØD – MAND I KRITISK TILSTAND

I første afsnit af ‘Tættere på virkeligheden’ fortæller vi om, hvordan Presse-fotos.dk er blevet til, hvordan vi arbejder – og så følger vi vores pressefotograf, der blandt andet får knipset unikke billeder af et drabsforsøg i Birkerød.

Følg med, når vi inviterer dig med bag kameraet.

LÆS OGSÅ: ILD I TRANSFORMATORSTATION