Syrisk mand knivstikker kvinde 20 gange på motorvej

Illustrationsfoto

En 36-årig syrisk mand er blevet idømt fængsel på livstid efter at have knivstukket sin 32-årige kone 20 gange på en motorvej. Til sidst blev hun kørt over af en lastbil

En 36-årig syrisk mand ved navn Samer Maray, der på tidspunktet for det uhyggelige mord, var bosat i Danmark, er blevet idømt livsvarigt fængsel for drab ved en tysk domstol.

Det skriver det tyske mediet RTL.

Drabet skete tilbage den 20. november 2021, da den 36-årige mand og hans 32-årige kone var ude at køre på den tyske motorvej A7 ved Flensborg.

Her stoppede han pludselig bilen i nødsporet, hvor han stak hende 20 gange med en køkkenkniv, så hun til sidst måtte flygte ud på vejen, hvor hun blev påkørt og dræbt af en lastbil, oplyser landsretten i Flensborg.

Ifølge retten havde den 36-årige mand planlagt drabet på sin kone som hævn, fordi hun ville skilles fra ham.

Da tysk politi ankom til stedet, blev den 36-årig syrer hurtigt mistænkt for at stå bag forbrydelsen, da han var dækket af blod.

“Han planlagde at begå denne forbrydelse på motorvejen, fordi han vidste, at konen ikke kunne flygte derfra,” fortalte advokat Christian Hecken under retssagen ifølge RTL.

Parret var syriske flygtninge og var på vej på en køretur fra Aarhus til Berlin, da drabet skete. Den dræbte kvinde efterlader sig syv søskende og to forældre.