OB beklager over for Brøndby: Udsættelse var ikke to Brøndby-fans’ skyld

Kampen mellem OB og Brøndby måtte udsættes i ti minutter, men det havde ikke noget at gøre med, at to Brøndby-fans ville ind på stadion.

“Der har været Brøndby-fans ude foran. Vi har spottet nogle ude foran, og de er stille og roligt blevet eskorteret væk fra stadion. Det viser bare, hvor vigtigt det er, at vi er grundige i vores tjek,” sagde Jack Jørgensen, kommerciel chef i OB, til Viaplay. Det skriver bold.dk

Fyns Politi bekræftede efterfølgende over for presse-fotos.dk, at to Brøndby-fans var blevet afvist ved indgangen.

“Men det var af andre årsager,” sagde vagthavende ved Fyns Politi, der ikke ønskede at fortælle, hvad de årsager drejede sig om.

Brøndby IF skriver på Twitter, at episoden ikke havde noget at gøre med, at kampen blev udsat:

“I optakten på 3+ til aftenens kamp gav OB’s kommercielle chef Jack Jørgensen udtryk for, at det blandt andet var pga. Brøndby-fans udenfor stadion, at kampstart måtte udskydes i over ti minutter. Dette har vi efterfølgende undersøgt og fået afkræftet fra hhv. begge de to holds sikkerhedschefer samt divisionsforeningens sikkerhedsobservatør. OB har beklaget til Brøndby IF, at dette kunne misforstås i interviewet.”

Kampen var udsolgt, og det skabte et stort pres på indgangsportene, da sikkerhedstjekket tog længere tid end beregnet. Det var derfor, kampen blev udsat – og altså ikke p.g.a. to Brøndby-fans, der blev afvist.

Brøndby har forbud mod at have fans med på udebane hele 2022 på grund af den ballade, nogle af de gulblusede tilskuere stod for under og efter udekampen mod ærkerivalerne FCK i Parken i august.

Søndagens fodboldkamp mellem OB og Brøndby sluttede 1-1.

Arkivfoto