22. jan. 2024 - 10:49

Stukket med kniv i lejlighed: 34-årig hårdt kvæstetSøndag sidst på eftermiddagen, blev en 34-årig mand stukket med kniv i Aalborg Vestby. En massiv efterforskning er i gang og politiet søger vidner. Har du set mistænkelig færden i området søndag i tidsrummet 17:00 – 18:00, så henvend dig til politiet på telefon 114.

Sådan lyder beskeden til alle, der kan hjælpe med Nordjyllands Politi i efterforskningen i forbindelse med knivstikkeriet på Suensonsgade i Aalborg.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 34-årigs tilstand er fortsat alvorlig mandag morgen, men politiet oplyser at han er stabil.

(Artiklen fortsætter under billedet)

”Vi efterforsker sagen som et opgør i det kriminelle miljø og har en formodning om, at offeret og gerningspersonerne har en forudgående uoverensstemmelse; det er dog kun foreløbige antagelser og den kommende tids efterforskning skal være med til at klarlægge motivet og finde ud af præcist hvad der er gået forud for knivstikkeriet. Det har desværre endnu ikke været muligt for politiet, at tale med den 34-årige”, siger politikommissær Kenneth Rodam.

Vidner har efterfølgende fortalt, at tre personer er set løbe fra stedet. Det er sparsomt med beskrivelse af de tre mænd, men politiet oplyser, at mændene er mørke i huden og iført hættetrøjer.

”Vi efterforsker sagen som et opgør i det kriminelle miljø og har en formodning om, at offeret og gerningspersonerne har en forudgående uoverensstemmelse; det er dog kun foreløbige antagelser og den kommende tids efterforskning skal være med til at klarlægge motivet og finde ud af præcist hvad der er gået forud for knivstikkeriet. Det har desværre endnu ikke været muligt for politiet, at tale med den 34-årige”, lyder det fra politikommisæren i pressemeddelelsen.

Kenneth Rodam oplyser også, at beboerne i området ikke har grund til bekymring.

“Man kan trygt færdes i Aalborg Vestby, lyder beskeden.