16. jul. 2022 - 16:43

Stort galleri fra Femhøje FestivalLørdag løber Femhøje Festivalen i Hjørring af stablen – vi samler alle de bedste billeder i denne artikel

Lørdag brager Femhøje Festival op under Femhøje Stadion i Hjørring i Nordjylland.

I løbet af dagen vil syv danske kunstnere gå på scenen og underholde publikum. Det gælder blandt andre TV2, Scarlet Pleasure, Hjalmer og Lord Siva.

SE OGSÅ: DEL 1 | HISTORIEN OM MARLENES ‘LUDERLIV’: ‘FØRSTE GANG JEG HAVDE EN PIK I MUNDEN, VAR JEG TRE ÅR GAMMEL’

Følg med i denne artikel som vi vil opdatere løbende, som kunstnerne går på, med de allerbedste billeder fra dagen.

Presse-fotos.dks fotograf fra festivalen beretter om høj sol, masser af mennesker og ingen tegn på torden eller regn.

Galleri:

Askglæde er den 31 årige Jacob Aksglæde fra Odense. Bandet debuterede i 2016, og siden er det gået stærkt for de unge knægte. I 2020 udgav de debut albummet ‘Ting ændrer sig’, som blev rost til skyerne. I år er de ude med et nyt album ‘All-in’. Aksglæde er kendt for sin sang om ‘Promilleromantikken’, ‘Hvor går man hen’ og et hav af andre sange.

HJALMER, HJALMER, HJAAAALMER!!! Råbte de foran scenen til Femhøje Festival, og så kom han endelig frem. Klædt i grønt tøj som passer til denne dejlige dag på en grøn græsplæne med sol fra oven på Femhøje Stadion i Hjørring.
Hjalmer – eller som hans borgerlige navn er Hjalmer Larsen – (hvis far som vist alle kender) er 26 år og pladedebuterede i 2017 med singlen ’Hvis du går’.

Græsplænen er snart fyldt på Femhøje Stadion til Femhøje Festival. Lige i øjeblikket er Scarlet Pleasure på scenen og folk er helt oppe og ringe. En blanding af pop og rock fra deres store samling af sange. De spiller blandt andet ’Deja Vu’, ’What a life’ og ’SOS’.
Forsanger Emil Goll startede bandet sammen med sin barndomsven Alexander Malone, og siden der er det bare kørt derud af. Scarlet Pleasure blev dannet i 2009.

Aftensolen er på vej ned, men det holder ikke folk fra at stå i bar mave foran scenen på Femhøje Festival i Hjørring og skråle med på ’summer of 69’, ’Heave’, ’Everything I Do i do it for you’ og mange andre sange. Det er Bryan Adams Tribute det danske kopiband til herren af sammen navn, som fyrer den af lige nu.
Danske Bryan Adams Tribute er et af verdens bedste Bryan Adams kopi bands, der findes. De har spillet store koncerter i både Schweiz, Belgien, Holland og mange andre
.