Stort galleri: Derby – Brøndby-FCK – Billeder fra før, under og efter kampen

ARTIKLEN OPDATERES LØBENDE MED BILLEDER SOM DAGEN SKRIDER FREM

Fodboldklubben Brøndby IF møder søndag FC København i et vaskeægte Derby-opgør på Brøndby Stadion.

Kampen startede klokken 14.00 og er 13. runde af årets Superliga-sæson.

Det er anden kamp mellem de to hold i årets sæson. Første kamp endte 4-1 til FC. København og blev spillet i Parken den 7. august.

Der er lagt op til en meget tæt kamp, men bookmakerne har på forhånd hjemmeholdet Brøndby som meget smalle favoritter.

Favoritværdigheden er måske tilfaldet Brøndby, fordi Divisionsforeningen har besluttet, at kampen bliver uden fans fra udeholdet. Det valg er blevet taget, fordi man frygter uroligheder mellem de to klubbers fans.

Det kan du læse mere om her: FCK-DEMONSTRATION FORUD FOR DERBY – FØLG MARCHEN HER

Politiet har også før kampen været massivt til stede omkring Brøndby Stadion for at forhindre ballade.

Der har klokken 15.00 ikke været meldinger om voldsom ballade mellem de to fangrupperinger.

Brøndbyfans ankommer til Brøndby Stadion klokken 13.00 en time før kampstart

Stemningsbilleder ude foran og på Brøndby Stadion lige op til kampstart

Billeder fra under kampen efter kampstart klokken 14.00

Brøndby IF kommer foran 1-0 på mål af norske Ohi Omoijuanfo i det 9. minut – 1-0 er også resultatet, holdene går til pause til

Kampen sluttede 1-1, da Roony Bardghij udlignede for FCK langt inde i dommerens tillægstid. Inden da var Brøndbys Sigurd Rosted blevet udvist, så Brøndby sluttede kampen med kun ti mand på banen.