26. jan. 2024 - 11:40

Storebror voldtager lillebror analt og oralt

Illustrationsfoto


En 25-årig storebror er netop blevet dømt for at have voldtaget sin lillebror oralt og analt i en periode på fem år

På baggrund af en anmeldelse i januar 2023 fra en dengang 16-årig dreng skred Midt- og Vestjyllands Politi til anholdelse af hans nu 25-årige storebror.

Det førte i første omgang til en varetægtsfængsling, og senere blev den 25-årige mand tiltalt for at have misbrugt sin lillebror i en periode fra august 2016 til juleaften 2022.

I de seks år misbrugte storebroren følge tiltalen sin otte år yngre bror ved både anale- og orale samlejer på blandt andet en adresse i Odsherred.

Det oplyser Retten i Holbæk i en pressemeddelelse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sagen blev torsdag behandlet for et nævningeting i ved Retten i Holbæk..

Her fandt samtlige nævninge det bevist, at den 25-årige havde misbrugt sin lillebror seksuelt flere gange ved at udsætte ham for anal- og oralsex, mens lillebroren var mellem 10 til 12 år gammel.

Herefter skete det jævnligt i en periode, mens lillebroren var mellem 12 til 15 år gammel.

Nævningetinget fandt det bevist, at de seksuelle forhold fortsatte fra lillebroren var fyldt 15 og til juleaftensdag samme år, hvor han var 16, men nævningetinget fandt det her ikke bevist, at storebroren i denne periode var skyldig i voldtægt.

‘Den 25-årige mand blev dømt for overtrædelse af straffelovens forbud mod samleje mv. mellem brødre for hele perioden,’ lyder det i pressemeddelelsen fra Retten i Holbæk.

Den 25-årige mand blev straffet med seks års fængsel.

Derudover har han fået et besøgs- og boligforbud med hensyn til børn under 18 år, og så skal han betale 200.000 i godtgørelse til sin lillebror.

Den 25-årige mand ankede dommen til frifindelse og er derfor blevet varetægtsfængslet efter

Et andet incestmonster fik torsdag afgjort sin skæbne i retten – det kan du læse mere om her.