07. okt. 2022 - 9:38

Stor uro under FCMs Europa League-kamp: Tre anholdteTre hollandske fans blev anholdt under FCMs Europa League-kamp mod Feyenoord fra Rotterdam, der var præget af uro på tribunerne.

De tre personer er en baneløber, en person, der bar maske, og en person, der modsatte sig udvisning af stadion.

“De er alle tre løsladt igen. De har fået en bøde, som de allerede har betalt. Sådan er det, når der er tale om udenlandske statsborgere. Så skal de betale med det samme,” siger operationsleder Henrik Glintborg, Midt- og Vestjyllands Politi, til Ritzaus Bureau.

Uroen på tribunerne var opstået, fordi Feyenoord-fans havde fået billetter til tribuneafsnit med FCM-fans. Det er kommet frem, at Feyenoord-fansene havde fået danskere til at købe billetterne for sig.

Midt- og Vestjyllands Politi skriver på Twitter:

“I forbindelse med aftenens kamp i Herning endte en gruppe hollandske fodboldfans på et forkert tribune-afsnit. Det medførte tumult mellem flere personer, og vi har i den forbindelse været kortvarigt inde på stadion-tribunen for at få styr på situationen.”To gange måtte politiet træde til på stadion.

“Det mundede ud i nogle provokationer, og vi måtte flere gange vise hollændere hen til andre tribuneafsnit. Det er normalt ikke noget, politiet er inde over, men det var nødvendigt for at sikre ro og orden,” siger Henrik Glintborg og fortsætter:

“Det ser altid voldsomt ud, men det blev løst tilfredsstillende. Så vidt vi ved, kom ingen til skade.”

LÆS OGSÅ: SE VIDEO: Kæmpe tumult på stadion inden fodboldkamp

Midt- og Vestjylland meddeler, at der ikke var problemer i Hernings natteliv bagefter.

Selve fodboldkampen endte 2-2, efter at Feyenoord havde ført 2-0.

Dermed står alle fire hold i gruppen på fire point efter de første tre kampe.