Stor udrykning til station: Børn i fare for at blive påkørt af tog

Tirsdag eftermiddag er politiet rykket massivt ud sammen med brandvæsnet, hvor der er kommet melding om, at nogle børn muligvis kan være blevet påkørt af et tog. Derfor er togtrafikken blevet indstillet.

Mange udrykningskøretøjer kan ses ved Avedøre Station, hvor det er konstateret, at nogle børn er hoppet ned på skinnerne.

Det fortæller vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi til Presse-fotos.dk.

(Artiklen fortsætter under billedet)

“Vi fik meldingen om, at nogle børn muligvis var blevet påkørt. Men det har heldigvis ikke været tilfældet. Det har vist sig, at børnene er hoppet ned på jernbanen, hvor de har opholdt sig i længere tid. Derfor måtte vi stoppe togtrafikken”, lyder det fra vagtchefen.

Da udrykningskøretøjerne ankommer til stedet, er der ingen børn at se, men politiet har netop fået identificeret de unge mennesker, der har vovet sig ud på skinnerne.

Skal have en alvorlig snak med forældrene

Vagtchefen har netop fået tilbagemelding om, at betjentene på stedet er ved at komme i kontakt med nogle børn, som skulle være grunden til den store bekymring.

“Jeg har fået tilbagemelding om, at vi er ved at være i kontakt med børnene. Her vil vi tage en alvorssnak med dem og ikke mindst deres forældre om, hvad deres børn laver.”, fortæller vagtchefen.

Udrykningskøretøjerne er fortsat ved Avedøre Station og togtrafikken vil blive genoptaget indenfor kort tid.

LÆS OGSÅ: Håndværkere fortæller om brand på Børsen: Var på arbejde da flammerne brød ud