Stor politiaktion ved folkeskole

Politiet er lige nu talstærkt til stede ved en skole i Lyngby, da en bil er brudt ud i en eksplosionsagtig brand

Nordsjællands Politi er lige nu til stede med mindst syv køretøjer på Bagsværdvej ved Engelborgskolen i Lyngby.

En medarbejder hos Nordsjællands Politi oplyser til Presse-fotos.dk, at en bil har været i brand, og den startede via en mulig eksplosion.

“Det er en bilbrand og eksplosion. Vi er endnu ikke helt klar over, hvad der er sket, så det er vi i gang med at undersøge,” fortæller medarbejderen fra Nordsjællands Politi til Presse-fotos.dk.

Anmeldelsen indløb lidt over klokken 06.00. Politiet har afspærret et lille område inde på skolen og ude på vejen foran.

Ifølge politiet er der ikke længere fare på færde.

(Artiklen fortsætter under tweetet)

SE OGSÅ: ØRESUNDSBROEN SPÆRRET EFTER VOLDSOMT FÆRDSELSUHELD

OPDATERING:

Presse-fotos.dks udsendte fortæller nu, at teknikere er ankommet til stedet omkring Engelborgskolen, hvor der nu bliver foretaget tekniske undersøgelser. (Se billederne af teknikerne nederst i artiklen)

Nordsjællands Politi har samtidig bedt eleverne på en nærliggende skole om at blive indendørs i frikvarteret.

“Det skyldes simpelthen, at der kan være faldet materiale fra eksplosionen ned på skolens område, så af hensyn til efterforskningen, har vi bedt eleverne om at blive inden døre,” fortæller en talsmand fra politikredsen til B.T..

(Artiklen fortsætter under tweetet)

OPDATERING:

Nordsjællands Politi oplyser kort før klokken 14.00, at alle afspærringer nu er ophævet. Sagen efterforskes stadig, men der er i skrivende stund ikke yderligere.