Stor politiaktion mod mulig bordelvirksomhed i Jylland: Flere anholdt

Midt- Vestjyllands Politi gennemførte onsdag en større politiaktion mod 12 forskellige adresser fordelt rundt omkring i Jylland, da en gruppe personer har været under mistanke for at udleje lokaler til at drive bordelvirksomhed.

Ved politiaktionen blev tre mænd anholdt og sigtet for rufferi, mens en thailandsk kvinde er sigtet for at have opholdt sig ulovligt i landet og forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag med henblik på at skulle udvises af landet.

Samtidig blev to yderligere kvinder anholdt i Vejle og sigtet for ulovligt arbejde.

De tre mænd, sigtet for rufferi, er henholdsvis en 57-årig mand fra Bording, en 43-årig mand fra Skanderborg og en 63-årig mand fra Struer.

På de pågældende adresser er der i løbet af dagen blevet foretaget ransagninger, mens der nu skal foregå yderligere efterforskning for at fastslå omfanget af rufferiet.

”Denne sag viser, at vi i politikredsen har et stort fokus på prostitutionsområdet, og på de personer, som driver virksomhed ved prostitution. Bagmændene tjener penge på, at andre modtager betaling for seksuelle ydelser, hvilket vi på ingen måde kan acceptere,” siger fungerende politikommissær Theis T. Thylstrup.

”Vi er meget tilfredse med det foreløbige resultat, som på baggrund af et stort stykke arbejde fra efterforskerne nu har ført til sigtelse af de tre personer, som vi formoder står bag.”