24. feb. 2022 - 17:23

Stor fodboldfest i RandersPoliti og glade fodboldfans er torsdag eftermiddag samlet i Randers midtby i forbindelse med torsdagens returopgøret i Europa Conference League mellem Randers FC og Leicester City FC.

I den forbindelse har Østjyllands Politi forberedt sig på at tilrejsende engelske fans og lokal fodboldfans tager del i festlighederne i Randers midtby før, under og efter kampen.

”Det er bestemt vores mål og forventning, at der bliver tale om en festlig og fornøjelig eftermiddag og aften i Randers. Vi vil være synligt til stede både før, under og efter kampen, hvor vi følger fangrupperingerne tæt og gør vores til, at alt forløber i god ro og orden,” siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen. 

Fanwalk gennem byen

Forud for kampen er det forventningen, at fans fra de to hold opholder sig på forskellige beværtninger i midtbyen. Derefter forventes det, at de to fangrupperinger går en fanwalk ad hver sin rute mod Randers stadion i selskab med politiets dialogbetjente.

I den forbindelse er trafikken ved Tørvebryggen blevet spærret fra kl. 16.30.

Desuden vil der forventeligt være generelle forstyrrelser og midlertidige afspærringer langs de to ruter i tidsrummet fra 16.30 til 18.00. Det vil også få betydning for bustrafikken.

Fanwalk gennem Randers midtby. Randers FC fans følger den røde rute og Leicester City fans følger den blå.


ANDRE LÆSER OGSÅ