Stor fodboldfest i Randers

Politi og glade fodboldfans er torsdag eftermiddag samlet i Randers midtby i forbindelse med torsdagens returopgøret i Europa Conference League mellem Randers FC og Leicester City FC.

I den forbindelse har Østjyllands Politi forberedt sig på at tilrejsende engelske fans og lokal fodboldfans tager del i festlighederne i Randers midtby før, under og efter kampen.

”Det er bestemt vores mål og forventning, at der bliver tale om en festlig og fornøjelig eftermiddag og aften i Randers. Vi vil være synligt til stede både før, under og efter kampen, hvor vi følger fangrupperingerne tæt og gør vores til, at alt forløber i god ro og orden,” siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen. 

Fanwalk gennem byen

Forud for kampen er det forventningen, at fans fra de to hold opholder sig på forskellige beværtninger i midtbyen. Derefter forventes det, at de to fangrupperinger går en fanwalk ad hver sin rute mod Randers stadion i selskab med politiets dialogbetjente.

I den forbindelse er trafikken ved Tørvebryggen blevet spærret fra kl. 16.30.

Desuden vil der forventeligt være generelle forstyrrelser og midlertidige afspærringer langs de to ruter i tidsrummet fra 16.30 til 18.00. Det vil også få betydning for bustrafikken.

Fanwalk gennem Randers midtby. Randers FC fans følger den røde rute og Leicester City fans følger den blå.