10. feb. 2024 - 10:20

Stjal cykelbatteri – endte med 1,5 års fængsel

Illustrationsfoto


Sidste år kunne en 45-årig mand ikke modstå fristelsen og stjal et cykelbatteri. Men da politiet gik i gang med at efterforske den 45-årige tyv, viste det sig, at manden var skyldig i andre alvorlige forbrydelser.

Politiets efterforskning viste, at manden muligvis kunne ligge inde med flere ting, som kunne være ulovlige. Derfor bankede politiet på mandens dør i Karlemosen i Køge.

Her foretog betjentene en ransagning af bopælen og fandt flere hundrede gram stoffer, poser, som bruges til narkosalg, digitalvægte og en mobiltelefon.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Helt konkret er politiet kommet i besiddelse af næsten 600 gram amfetamin, 1700 poser, to digitalvægte og en mobiltelefon, der tydeligt viste korrespondancer om narkosalg – og cykelbatteriet.

Manden forklarede i retten, at amfetaminen blev opbevaret for fire af hans venner. Ud af de næsten 600 gram, vedkendte manden, at han ejede 15 gram. Men han ville ikke opgive navne på de fire venner, som angiveligt skulle eje amfetaminen.

Men da retten satte den forklaring op mod afhøringen, som politiet havde foretaget ved anholdelsen, var der noget, der ikke stemte. Ved afhøringen har manden fortalt, at han ikke ville tjene penge på amfetaminen, men det var købt til hans venner, som havde betalt for den.

Derfor dømte dommeren manden for besiddelse af narko med henblik på videresalg. Den 45-årige er dømt til 1,5 års ubetinget fængsel.